همانطور که گفته شد آنفولانزا میتواند منجر به بیماری ذات الریه و تب میشود.
واکسن آنفلوآنزا حاوی ویروسهای مرده این بیماری است. این ویروسها آنقدر قوی نیستند که باعث بیماری شوند. اما مانند سایر واکسنها، واکسن آنفلوآنزا هم ممکن است عوارض جانبی داشته باشد.
ویروس آنفولانزای مرغی از طریق مدفوع، بزاق ، قفس و غذایی که به پرندگان داده میشود میتواند به بدن انسان سرایت کند، بیشتر افراد از طریق تماس با پرنده یا اشیایی که توسط پرندهی بیمار آلوده شده است به این بیماری مبتلا شدهاند. همچنین آنفولانزای مرغی باعث به وجود آمدن علائمی نظیر ؛
استفاده از بخور اوکالیپتوس به بهبود علائم و باز شدن مسیر تنفسی کمک میکند.
غرغره کردن محلول آب و نمک علاوه بر کمک به تسکین درد گلو، به خارج و حذف کردن مخاط نیز کمک میکند.نحوهی استفاده از محلول آب و نمک:
به همین دلیل، آنفولانزا به راحتی در میان اعضای خانواده، همکلاسیها یا همکاران و در مکانهای بسته و شلوغ مانند وسایل نقلیه عمومی، بارها یا سینماها پخش میشود.
از آنجا که با شروع فصل پاییز و ماه مهر، آمار ابتلا به ویروس آنفولانزا افزایش میباید و تا پایان اردیبهشت ماه ادامه دارد، بهترین زمان برای دریافت واکسن آنفولانزا ماه مهر و آبان میباشد.
پزشکان توصیه میکنند تمام افراد بزرگتر از ۶ ماه واکسن آنفولانزا را دریافت کنند. تزریق این واکسن برای افرادی که در گروه پرخطر قرار دارند ضروری است، از جمله:
این متخصص میکروبیولوژی بیان کرد: نکته مهم این است در کودکان زیر ۹ سال که برای نخستین بار واکسن آنفلوانزا را تزریق میکنند، باید واکسیناسیون دو بار به فاصله یک ماه انجام شود و دز واکسن در همه سنین باید کامل باشد که نیم سی سی است.
در صورت نیاز پزشک برای بیمار اسپری تنفسی تجویز خواهد کرد .به خصوص برای افرادی که آسم خفیف دارند.
یماری آنفولانزا ویروس بیماری آنفولانزا نوع A یا آنفولانزای فصلی چیست؟
برای اولین کاربرد برای کودکان آنفولانزا به انگلیسی خردسال، دو نصف دوز به فاصله ۱ ماه تجویز میشود.
آنفلوآنزا چه تفاوتی با مسمومیت غذایی دارد؟ بین علائم انفولانزا و مسمومیت غذایی شباهتهای زیادی وجود دارد، اما بیشتر علائم مسمومیت غذایی به دستگاه گوارش مربوط میشوند.
این غذاها که ارزش غذایی و آنتیاکسیدانی بالایی دارند با پروتئین، آهن، روی و ویتامینهای موجود در آنها به افزایش ایمنی نیز کمک میکنند.